NIEUWS

Vacature: Brouwerijmedewerker (40 uur)

3 maart 2021

Wij zijn per direct op zoek naar een extra kracht in ons packaging team. Binnen het productieteam is het packaging team is verantwoordelijk voor het verpakken van onze producten in fles, blik & fust. Deze functie richt voornamelijk op het bedienen van onze afvullijn, alsmede de voorbereiding en registratie van afvuldagen en alle logistieke handelingen die daarmee gemoeid gaan. Kennis van bier en de factoren die invloed hebben op de kwaliteit van bier zijn gewenst aangezien jij en de rest...
Verder lezen

Vacature: Bar manager proeflokaal!

27 februari 2021

vandeStreek bier is op zoek naar een meewerkend bar manager voor ons proeflokaal in de brouwerij. 4 dagen in de week (do-zo) gaat ons proeflokaal weer open (zodra het mag van de overheid) en daarvoor zoeken we een ondernemende gastheer/vrouw die het proeflokaal en team kan aanvoeren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het proeflokaal in de brouwerij en je rapporteert direct aan Sander en Ronald (directie). Taken die bij deze functie horen: Voorraadbeheer en dagelijkse bestellingen Administratie en...
Verder lezen

Hop Art IPA nu glutenvrij en op blik

19 februari 2021

De Hop Art IPA stroomt al even uit de tanks van de Utrechtse brouwerij. Een moderne klassieker die wordt gewaardeerd door bierminnend Nederland. Om het bier nog toegankelijker te maken voor iedereen wordt het bier vanaf deze week glutenvrij gebrouwen. Daarnaast vult de brouwer het bier ook niet meer op fles, maar uitsluitend nog op blik af. “Tegenwoordig zijn er hele mooie manieren om een bier glutenvrij te maken, zonder daarbij in te leveren op smaak of kwaliteit.” vertelt Sander...
Verder lezen

Overheid, doe zelf Dranquilo!

5 februari 2021

Onze overheid heeft weer een nieuwe campagne bedacht om ons brave burgers te helpen tegen de groepsdruk van het gezellige avondje drinken. Niet omdat je de BOB bent, dit keer. Gewoon omdat je ook wel eens niet iets alcoholisch wil drinken. Dat snapten wij allang. Maak je dus niet zo druk overheid, doe zelf maar Dranquilo. Spelen wij gewoon verder in onze Playground. Natuurlijk wil je na de feestdagen even wat minderen. Of als je aan het blokken bent. Of...
Verder lezen

Delicious Dry – Geschroeide tonijn met witlof/grapefruit salade a la C’est Ça

21 januari 2021

Raoul neemt je mee voor een kijkje in de keuken van C’est Ça – een prachtig restaurant midden in de wijk Wittevrouwen in Utrecht, waar je je kan laten verrassen door de chef met de lekkerste gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. Helaas moet je nog even wachten om er een tafeltje te reserveren, maar je kan er wel heerlijke afhaalmenu’s halen! Vandaag maken we samen in een handomdraai een heerlijke gegrilde tonijnsalade! Ingrediënten:– Albacore tonijn (witte tonijn)– Rode grapefruit–...
Verder lezen