Bier met uitzicht op de tanks

Nergens smaakt het bier zo goed als bij de bron. Daarom openen we elke week ons proeflokaal in Utrecht voor jou! Elk weekend gaan de 16 taps in ons proeflokaal aan de brouwerij! Kom langs en drink voor de echte brewpub-ervaring onze bieren met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn. Iedere zaterdag en zondag geven we ook leerzame rondleidingen, gevolgd door een goede bierproeverij in Utrecht van onze bieren én als je wil, heerlijke borrelhappen.

In ons proeflokaal hebben we natuurlijk de meest verse vandeStreek bieren die je kan krijgen. De vaste bieren zoals de Playground, Broeders en Hazy Weekend, maar ook bijzondere specials die alleen in onze eigen horecalocaties op tap te verkrijgen zijn.

lekker borrelen tijdens onze bierproeverij in Utrecht

Een goed bier gaat niet zonder een goede borrelplank. Onze borrelplanken liggen vol met lokale producten, waaronder de kaas van Jan, de boer die al onze gebruikte granen voert aan zijn geiten. Kortom alle reden om eens langs te komen!

Naast overheerlijke borrelplanken vol kaas, worst en bitterballen serveren we een simpel menu bestaande uit de originele vandeStreek burger, kipsaté en een wisselende special. Begin je zaterdag of zondag met een heerlijke lunch en blijf in de middag lekker hangen, je hoeft nog niet naar huis!

Feestje, borrel of vergadering?

Huur de tent af

Op zoek naar een unieke locatie in Utrecht voor een feest, borrel of vergadering? Bekijk alle mogelijkheden!