Bier met uitzicht op de tanks

Nergens smaakt het bier zo goed als bij de bron. Daarom openen we elke week onze speeltuin voor jou! Elk weekend gaan de 16 taps in ons proeflokaal aan de brouwerij! Kom langs en drink voor de echte brewpub-ervaring onze bieren met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn. Iedere zaterdag en zondag geven we ook leerzame rondleidingen, gevolgd door een goede proeverij van onze bieren én als je wil heerlijke borrelhappen.

In ons proeflokaal hebben we natuurlijk de meest verse vandeStreek bieren die je kan krijgen. De vaste bieren zoals de Playground, Broeders en Hazy Weekend, maar ook bijzondere specials die alleen in onze eigen horecalocaties op tap te verkrijgen zijn.

lekker borrelen

Een goed bier gaat niet zonder een goede borrelplank. Onze borrelplanken liggen vol met lokale producten, waaronder de kaas van Jan, de boer die al onze gebruikte granen voert aan zijn geiten. Kortom alle reden om eens langs te komen!

Naast overheerlijke borrelplanken vol kaas, worst en bitterballen serveren we een simpel menu bestaande uit de originele vandeStreek burger, kipsaté en een wisselende special. Begin je zaterdag of zondag met een heerlijke lunch en blijf in de middag lekker hangen, je hoeft nog niet naar huis!

Feestje vieren?

Huur de tent af

Op zoek naar een originele locatie voor jullie volgende bedrijfsfeest, teamuitje, afscheids- of afdelingsborrel? We got you! De brouwerij is onze speeltuin en die delen we graag met jou! Aansluitend aan de brouwerij zit onze Taproom. Waar je op onze taps 16 verschillende bieren vindt, daarnaast hebben wij nog minstens evenveel bieren op fles en blik waardoor er altijd meer dan 30 bieren te proeven zijn.

Wij nemen je mee voor een rondleiding in de brouwerij. Lopen het brouwproces stap voor stap door om vervolgens de bieren inclusief borrelhapjes te kunnen proeven in de taproom. Dichter bij de bron kom je niet! Blijf hangen voor het diner en sluit de dag af met een pubquiz en/of DJ, alles is mogelijk!

We maken er samen een feestje van!