Where beer…

Welkom bij vandeStreek Oudegracht. Onze foodbar aan de Oudegracht in Utrecht bestaat uit twee verdiepingen met elk hun eigen beleving. Daarnaast vind je op beide verdiepingen een bar met elk maar liefst 20 taps met naast alle vandeStreek bieren, specials die alleen bij onze eigen horecazaken te verkrijgen zijn.

Boven komen je binnen in onze moderne bruine kroeg. Neem de wenteltrap naar beneden en kom je terecht in onze hazy werfkelder. Voor de zonnige dagen hebben wij een heerlijk terras gelegen aan de historische Oudegracht.

… meets food

Wij bij vandeStreek zien bier als verbindend elixer. Dit zie je terug in onze dinerkaart, kleinere gerechten zo geportioneerd dat je ze perfect kan delen. Je komt smaken tegen van over de hele wereld die wij hebben gematcht bij onze bieren. Loopt het water je al in de mond? Check onze dinerkaart hieronder en kom langs!

Beerflight

Ga voor een beerflight (3 of 5 glazen)! Met zo veel keus snappen wij best dat het moeilijk is om te kiezen, dus helpen wij een handje. Leer nieuwe bierstijlen en smaken kennen tijdens de beerflight. Wij hebben een selectie voor je gemaakt met een mooie opbouw van verschillende bieren en stijlen. Om het af te maken krijg je bij elk bier een bijpassende bite voor de optimale beleving!

Taptafel

Altijd al een keer zelf willen tappen? Boek een van de taptafels in onze werfkelder. We hebben 20 verschillende bieren en jullie kiezen zelf welk fust we die avond aansluiten! Voor kleinere groepen tot maximaal 8 personen reserveer je gemakkelijk via onderstaande button. Meer dan 8 personen? Mail ons! oudegracht@vandestreek-bier.nl.

Huur de tent af

Feest, borrel of vergadering?

Op zoek naar een unieke locatie in Utrecht voor een feest, borrel of vergadering? Bekijk alle mogelijkheden!