vandeStreek Lanceert Playground Non Alcoholic IPA op Fust

28/05/2024
vandeStreek Lanceert Playground Non Alcoholic IPA op Fust
Wij introduceren met trots ons meest bekroonde bier, Playground Non Alcoholic IPA, op fust! Dit betekent dat bars, restaurants, sportkantines en evenementen dit bier rechtstreeks van de tap kunnen schenken.

Playground Non Alcoholic IPA is het resultaat van de creatieve experimenten van de broers Sander en Ronald van de Streek. Al in 2015 begonnen ze met de ontwikkeling van deze inmiddels razend populaire bierstijl. Hun unieke receptuur maakt gebruik van speciale gist in combinatie met de lekkerste Amerikaanse hoppen zoals Columbus, Mosaic, Citra en Cascade.

Met de introductie van Playground Non Alcoholic IPA op fust wordt het nog eenvoudiger voor horecagelegenheden om dit populaire bier aan hun assortiment toe te voegen. Gasten kunnen nu genieten van een van de beste non-alcoholische IPA's ter wereld, vers van de tap.

Voorheen was het alleen mogelijk om onze Non Alcoholics op fles en blik af te vullen. Alcoholarm bier in fust afvullen en vervolgens tappen bracht risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld, gist van het bier dat eerder door dezelfde tapleiding ging, zou potentieel actief kunnen worden in het alcoholarme bier en alsnog meer dan 0,5% alcohol kunnen produceren. Door het gebruik van een nieuwe techniek hebben we deze risico’s uitgesloten en is het ons gelukt om Playground stabiel op fust af te vullen.

Playground op fust kan behandeld worden zoals ieder ander fust; het hoeft niet koud bewaard te worden en kan op vrijwel alle tapsystemen getapt worden. Playground symboliseert de speelplaats die de brouwerij voor ons is – een plek waar we dagelijks kunnen experimenteren met ingrediënten, machines en nieuwe ideeën. Onze toewijding aan innovatie heeft geresulteerd in een bier dat niet alleen alcoholarm is, maar ook vol smaak en karakter.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en het bestellen van Playground Non Alcoholic IPA op fust, kan de horeca landelijk terecht bij hun groothandel of direct bij vandeStreek bier via info@vandestreek-bier.nl.

Meer Nieuws

Is donker bier altijd zwaar?
26-04-2024

Is donker bier altijd zwaar?