vandeStreek deelt omzet met de horecasector

16/04/2020
vandeStreek deelt omzet met de horecasector

vandeStreek bier gaat een deel van zijn webshop omzet doneren aan horecazaken. We willen daarmee cafés en restaurants een vliegende start geven zodra de sluiting van de horeca wordt opgeheven. Onze webshopklanten bepalen zelf welke horecazaak zij met hun aankoop steunen.

Sinds 15 maart moet alle horeca de deuren dichthouden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. “Dat voelen wij als brouwerij”, vertelt Ronald van de Streek, “maar onze horecaklanten worden nog harder geraakt”, vervolgt hij. “Wij hebben nog onze verkoop aan winkels en supermarkten. Daarbij is de omzet van onze webshop de afgelopen maand hard gestegen, omdat de consument lokale bedrijven online goed weet te vinden tijdens deze crisis.”

We hebben daarom besloten een deel van wat wij verdienen in de webshop, om te zetten in bier voor de horeca. Ronald legt uit: “Zo geven we op onze manier de horeca een soort vliegende start. Zij krijgen, zodra de deuren weer open gaan, vers bier wat zij kunnen verkopen, zonder dat ze daar kosten aan hebben”. De hoeveelheid bier die gedoneerd wordt, staat gelijk aan 10% van de omzet uit onze webshop.

Welke horecazaken bier ontvangen zodra de deuren weer open gaan, dat bepaal jij, onze webshopklant. Tijdens het afrekenen kunnen je aangeven welke zaak in welke stad jij wil steunen met jouw aankoop. “We maken daarin geen onderscheid of dit al een trouwe horecaklant van ons was of überhaupt bier van ons op de kaart had”, vertelt Ronald, “het belangrijkste is dat we met zijn allen ervoor zorgen dat er zo min mogelijk horecazaken omvallen door deze crisis”.

Meer Nieuws

Nieuw core range bier: Hazy Weekend
30-01-2020

Nieuw core range bier: Hazy Weekend