Nieuw core range bier: Hazy Weekend

30/01/2020
Nieuw core range bier: Hazy Weekend

Hazy Weekend is de nieuwste toevoeging aan onze core range bieren. Naast Turf ’n Surf, Broeders, Hop Art, Playground en Fruit Machine is deze New England IPA het hele jaar verkrijgbaar. Hazy, Juicy en een mooie 6,6% alcohol.

Altijd andere hop

We brouwen Hazy Weekend alleen op maandag, als de brouwers nog een beetje hazy zijn van afgelopen weekend. Om de week goed te starten, pakken zij de beste, lekkerste en meest verse hoppen die ze kunnen krijgen. Elke batch is gebrouwen en gedryhopped met net een andere hopsamenstelling. Daardoor is elk blik een nieuwe ervaring; en we beloven één ding: hij is altijd juicy. We maken trouwens geen geheim van de hopsoorten die we gebruiken, die kan je vinden op de onderkant van het blik.

Altijd op blik

Tijdens twee inspiratietrips naar Amerika de afgelopen 1,5 jaar hebben we veel New England IPA’s geproefd en daar is de basis gelegd voor het brouwen van dit bier. Net zoals de Amerikaanse craftbrouwerijen, vullen we Hazy Weekend af op blik. Dat doen we, zodat de verse fruitige smaken van de hoppen beter bewaard blijven. Zo ben jij langer verzekerd van een kakelverse IPA.

Uiteraard is Hazy Weekend ook verkrijgbaar op fust. Vraag er dus naar in je favoriete café!

 

Meer Nieuws

Man Man Mango vanaf nu te koop
28-11-2019

Man Man Mango vanaf nu te koop