Punkrock NEIPA, John Coffey x vandeStreek bier!

17/08/2023 Brouwerij
Punkrock NEIPA, John Coffey x vandeStreek bier!

Punkrockers en bierliefhebbers, zet u schrap voor dit vette verhaal over een te gekke samenwerking die onze harten sneller deed kloppen en onze smaakpapillen rockte. Dus zet je schrap en let’s rock!

Het begon allemaal toen we ontdekten dat John Coffey, een van onze favoriete bands, ook fan was van ons! Eerlijk gezegd waren we een beetje starstruck. Maar het wordt nog beter! Na een pauze van een paar jaar kwamen de mannen na een wilde avond bier drinken in ons proeflokaal tot de epische conclusie dat ze de gitaren, drumsticks en microfoon weer gingen oppakken en het podium weer op zouden gaan. Die avond hadden we een stuk papier opgehangen waarop iedereen wat kon tekenen met de intentie om hier een label van te maken (dit is uiteindelijk zo lelijk geworden dat er niks mee gedaan is). Hier hebben de vijf mannen een handtekening op gezet om de comeback officieel te maken en het was rond, John Coffey was terug!

John Coffey besloot in ons proeflokaal een comeback te maken!

Toen we hoorden dat er ook nog eens een nieuw album zou komen genaamd ‘Four’, wisten we het gewoon. Dit was het moment waarop onze paden nog eens moesten kruisen en er een legendarische samenwerking moest plaatsvinden! We wilden John Coffey’s nieuwe album ‘Four’ vieren met een bier dat net zo leip was als hun muziek. En zo werd onze lovechild geboren: de Punkrock NEIPA Four!

Stel je voor, een explosie van hoppy plezier met een vleugje rebellie. Dat is onze Punkrock NEIPA geworden. We wilden de rauwe energie van punkrock vangen en mixen met de hazy vibes van een New England IPA. En damn, we nailed it, al zeggen we het zelf. Het resultaat is een brouwsel dat de harten van muziekliefhebbers en bierfanaten sneller laat kloppen!

John Coffey x vandeStreek bier: Four Punkrock NEIPA

En nu John Coffey weer helemaal terug is is het natuurlijk tijd om enorm te gaan moshen! Zo breken ze dit jaar de tent af op Lowlands en geven ze hun grootste show ooit in AFAS Live op 16 december. Om dat te vieren hebben we vijf blikken Four voorzien van een gouden ticket. Vijf blikken die jou, samen met een vriend, regelrecht naar de moshpit in AFAS Live brengen! Is dat gaaf of wat?

Vijf blikken van Four Punkrock NEIPA zijn voorzien van een gouden ticket!

Dus of je nou een muziekliefhebber, John Coffey fan, punkrocker of bierliefhebber bent, zorg ervoor dat je die Punkrock NEIPA proeft terwijl je uit je dak gaat op het nieuwe album. Oh, en vergeet natuurlijk niet op te letten of je een gouden ticket wint!

Bestel het bier snel via de webshop want er is niet veel beschikbaar!

Meer Nieuws

Het verhaal achter de Mosaic Hop IPA
01-08-2023 Brouwerij

Het verhaal achter de Mosaic Hop IPA