Ontdek de nieuwe Barrel Aged bieren

30/11/2022
Ontdek de nieuwe Barrel Aged bieren

De vroege genieters hebben ze via de Barrel Box al in huis gehaald maar de twee nieuwe Barrel Aged bieren zijn nu ook los in de webshop te verkrijgen!

De Quadrupel 4-Barrel Blend is twee weken geleden bij de Brussels Beer Challenge bekroont met een gouden medaille in de categorie vatgerijpt. Een Quadrupel die we hebben weggelegd op een aantal verschillende vaten. Een van die vaten waren Château Les Gravières vaten. Een rode wijn uit de Franse gemeente Saint Sulpice de Faleygrens en Saint Laurent de Combes. Daarnaast hebben we een gedeelte weggelegd op Glenlossie en Cameronbridge vaten twee whiskys uit Schotland. Voor de rokerige tonen heeft een gedeelte van het bier gelegen op peated whisky vaten van Caol Ila en Ledaig. Daarnaast voegt het Jim Bean vat naast een lekkere zachte smaak ook tonen van vanille toe. Deze combinatie van verschillende vaten heeft een heerlijke blend opgeleverd waarbij je bij elke slok nieuwe smaken zult herkennen.

Naast de Quadrupel 4-Barrel Blend brengen we voor het derde jaar op rij de prijswinnende Bourbon Barrel Aged Barley Wine uit. Een bier dat heeft gelegen op Heaven Hill en Bowmore vaten. De combinatie van deze Amerikaanse en Schotse vaten zorgt voor heerlijke zachte tonen naast de rijke smaken van de Barley Wine. Eerdere edities van dit bier wonnen tijdens de Dutch Beer Challenge en de Brussels Beer Challenge goud en brons!

Bestel de Quadrupel 4-Barrel Blend en de Bourbon Barrel Aged Barley Wine 2022 nu in de webshop.

Meer Nieuws

Drie keer goud tijdens internationale bierwedstrijd
22-11-2022

Drie keer goud tijdens internationale bierwedstrijd