Heel januari geniet jij van een Delicious Dry January met vandeStreek bier! De hele maand kan je bij ons terecht voor niet alleen de lekkerste non alcoholic bieren, zoals de Playground IPA en de Grapefruit IPA, maar ook voor heerlijke recepten die goed passen bij of gemaakt worden met onze bieren. En wat dacht je van mocktails?! Meld je snel aan voor de mailing en bestel nu het Delicious Dry pakket!

DELICIOUS DRY BOX

BIERPAKKET
<0,5%

PLAYGROUND

IPA
<0,5%

FRUITMACHINE

FRUIT BEER
<0,5%

FUN HOUSE

New England IPA
<0,5%

GRAPEFRUIT IPA

FRUIT IPA
<0,5%

Speciaal voor Delicious Dry hebben we niet alleen onze Playground IPA en Fruitmachine voor je klaar staan, maar ook nog twee extra non alcoholic bieren gebrouwen! De Grapefruit IPA was in 2020 al een populair bier waarvan we nu een alcoholarme variant hebben gemaakt. Heerlijk fris, heerlijk fruitig en een mooie smaak om mee te spelen in of naast gerechten. Ook is er een nieuwe en vernieuwde batch Fun House gebrouwen! Deze non alcoholic New England IPA is een samenwerking met Gweilo, een brouwerij in Hong Kong, en is nóg hoppiger en fruitiger dan de eerste batch was.

Kortom, met maar liefst vier smaakvolle non alcoholic bieren maken we Dry January absoluut Delicious Dry!

Delicious Dry is natuurlijk niet compleet zonder ook lekker eten! De hele maand januari delen wij daarom allerlei recepten, bedacht door verschillende chef-koks en bekende keukenprinsen en -prinsessen, die als ingrediënt een van onze non alcoholic bieren heeft óf daar ontzettend goed mee samen gaat. Van prachtige hoofdgerechten tot heerlijke hapjes.

Bekende gerechten en verrassende combinaties – voor ieder wat wils!

Hieronder vind je de meest delicious gerechten bedacht door chef-koks speciaal voor jou! De lijst wordt de hele maand aangevuld met nieuwe tips.

Hieronder vind je de lekkerste mocktails en dranken gemaakt met onze non alcoholic bieren om van te genieten tijdens Delicious Dry! De lijst wordt de hele maand aangevuld met nieuwe tips.