Wij gaan ons proeflokaal openen!

19/09/2019
Wij gaan ons proeflokaal openen!

Hiermee zetten we een nieuwe stap in het horeca-aanbod van Overvecht. Nu we de plannen die we al sinds 2017 hebben eindelijk gaan waarmaken, zijn we de eerste plek in dit deel van Utrecht waar je terecht kan voor een goed glas bier, een spelletje en een portie bitterballen.

Wat je allemaal kunt verwachten van ons proeflokaal? Een goed gevulde spelletjeskast, barfood en natuurlijk heel veel lekker bier. En dan vooral vers bier! Want we kunnen bier tappen dat pas een uur daarvoor uit de tank is gekomen. De inspiratie hiervoor hebben we opgedaan tijdens onze trip naar Amerika vorig jaar. Daar heeft bijna elke craft-brouwerij een eigen taproom waar je vers bier van de tap drinkt met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn. Dat wilden wij in onze brouwerij ook.

Daarnaast geven we elke zaterdag een rondleiding in de brouwerij! Die kan je alvast boeken via onze speciale Proeflokaal-pagina.

Openingsweekend

Op 11 en 12 oktober vieren we de opening. van ons proeflokaal. Tijdens dit weekend kan je als eerste het bier uit een van de zestien gloednieuwe tapkranen zien stromen. Beide dagen is er een XXL-spelletjeshoek voor groot en klein, DJ’s en kunnen alle bezoekers collectief een nieuw vandeStreek-etiket ontwerpen.

Vrijdag starten we om 16:00, zaterdag om 13:00. Laat ons hier weten of je erbij bent!

Meer Nieuws

“HET IS FEEST!” viering 5-jarig bestaan vandeStreek bier
03-05-2018

“HET IS FEEST!” viering 5-jarig bestaan vandeStreek bier