Welk bier geef je cadeau?

03/06/2024 Brouwerij
Welk bier geef je cadeau?

Je kent het wel: er is iemand jarig en je hebt geen idee wat je aan de jarige moet geven. Bloemen? Een geurtje? Een fles van het één of ander? Dat is te combineren! Een mooie fles bloemig ruikend bier heeft het allemaal. En als iemand van chocola houdt, is dat ook te vervangen door een mooie chocoladestout. Fruitmand? Wat dacht je van een tropische New England IPA! Bier is dus een geweldig cadeau. En niet alleen voor verjaardagen, voor elke gelegenheid.

Bier als cadeau

Beste cadeau voor een bruiloft

Op de een of andere manier wordt er bij een huwelijk vaak voor wijn gekozen, omdat men denkt dat het netter of luxueuzer is. Maar waarom zou je voor druiven kiezen als je ook voor iets veel leukers kunt gaan? Een heerlijk cadeau voor het bruidspaar is een zoet, wellicht naar tropisch fruit smakend, bier. Perfect als opwarmer voor de huwelijksreis naar dat tropische eiland of als vooruitblik naar de warme, liefdevolle jaren die de tortelduifjes tegemoet gaan.

Geef een bier voor een bruiloft

 Daarnaast kun je bepaalde (vaak zwaardere) bieren, net zoals wijn, prima bewaren en opentrekken wanneer je je jubileum viert! Stel je voor, jaren later samen terugdenken aan de mooiste dag van je leven met een prachtig gerijpt bier dat jullie huwelijksschat is geworden. Dat maakt de herinnering nog specialer en heerlijker!

Echt een prachtig cadeau aan het gelukkige bruidspaar geven? Check onze Barrel Collab Series.

Proost op je prestatie!

Heb je 42 kilometer gerend, krijg je een medaille. Hartstikke leuk, daar niet van! Na zo’n marathon heb je gewoon dorst, en wat is er dan beter dan een paar blikjes non alcoholic bier? Even hydrateren en de dorst lessen. Echte vrienden staan dus bij de finishlijn met een traytje alcoholvrij bier.

Later, wanneer je je geweldige prestatie viert, kun je samen met je vrienden een heerlijk biertje openen en nog eens nagenieten van dat fantastische moment waarop je de marathon voltooide.

Gefeliciteerd, hier heb je bier!


Het makkelijkste moment om bier cadeau  te geven is natuurlijk de verjaardag van je vrienden en vriendinnen. Iedereen verdient een mooi bier op de viering van weer een rondwenteling langs de zon. Zijn ze in de winter jarig? Geef ze een mooi verwarmend genietbier: een (barrel aged) stout of barley wine doet het altijd goed. Zijn ze in de lente of de zomer jarig? Met iets fris en fruitigs als een weizen of (session) IPA geniet je nog meer van de zon. En mag je in de herfst iemand geluk gaan wensen? Een bokbier is nog altijd traditioneel: dat kleurt mooi bij de vallende bladeren.

Bier voor bij de BBQ


Zomer! De tijd voor korte broeken, teenslippers, en tuinfeestjes met een BBQ. En waar je barbecue zegt, zeg je bier. Lekker voor bij de hamburgers, worstjes en puntpaprika’s van de grill, maar ook een heel fijn cadeau voor de grillmeester van dienst. Het is dorstig werk, hé? Vergeet dat niet. Zo’n kolenschuiver heeft behoefte aan wat frisse dranken tijdens het bakken. Een fris pils, een witzige Weizen of een fijne IPA. Allemaal fijn om te krijgen.

Om het nog makkelijker voor je te maken hebben wij een BBQ pakket voor je samengesteld. Zes bieren die allemaal lekker aansluiten op een typisch BBQ gerecht! 

Bier bij de bbq

Tijd voor de vrijmibo!


Of je baas het nou regelt, of dat je zelf aan de knoppen draait: het einde van de week is een feestje waard. Maar daar wil je dan natuurlijk wel lekker bier bij drinken. Even met je collega’s genieten van al je harde werk. Even proosten op wat er bereikt is met het team. Schouderklopjes voor iedereen!

Wil je nou in één keer een hele vrijmibo aan lekkere bieren in de koelkast op werk hebben staan? Dan hebben we nu het vrijmibo pakket. Een heerlijke mix van lichte bieren en non alcoholic bieren om samen mee te proosten.

Relaxen met een biertje

Tackle die post-college dip


Studeren is verdomd hard werken. Zeker met die kater van die avond pils hakken. trakteer daarom je studerende vriend, zus, buurjongen of jezelf eens op een avondje bijkomen met een echt lekker biertje!  Als er maar genoten wordt in het studentenhuis, de soos, of de huiskamer van de faculteit. Mooie mensen, mooi bier! Om je te helpen met kiezen hebben we een STUBIPA (studententaal voor Studenten Bier Pakket) voor je klaargezet. 

Je ziet het, genoeg redenen voor cadeaubieren. Laten wij daar nou rekening mee gehouden hebben. Check onze cadeau-pakketten hier.

Meer Nieuws

Beerfest 2024 foto's
29-05-2024 Brouwerij

Beerfest 2024 foto's