vandeStreek pakt door na flits-crowdfunding

29/08/2022 Oudegracht
vandeStreek pakt door na flits-crowdfunding

De crowdfunding voor vandeStreek Oudegracht zat binnen 8 uur na de bekendmaking al op het maximumbedrag van €125.000,-. Om mensen die buiten de boot vallen toch een kans te geven crowdfunder te worden her-openen ze de crowdfunding voor vandeStreek Oudegracht!

De verwachting voor het vollopen van de campagne was aanvankelijk 2 tot 4 weken maar al de eerste dag  werd de crowdfunding volgestort door in totaal 148 crowdfunders. De eerste fase wilden de ondernemers hun eigen netwerk vooral aanspreken maar omdat de campagne door de pers werd opgepakt werd vrijdagmiddag direct besloten om daadwerkelijk te lanceren.

“Onze mailbox is werkelijk ontploft met mensen die graag willen helpen om vandeStreek Oudegracht te realiseren. Daarom maken we het mogelijk om alsnog crowdfunder te worden via voorverkoop” Zegt Sander van de Streek, één van de broers achter de Utrechtse brouwerij.

Om iedereen de kans te geven opent vandeStreek bier een voorverkoop crowdfunding op www.vandestreek-bier.nl/oudegracht. De extra inkomsten uit deze campagne worden ingezet om de aankleding en afwerking nog hoogwaardiger neer te zetten én het maakt de verbouwing van de toiletgroep mogelijk.

“We hebben vanaf vrijdagmiddag toen onze mailing er uit was en het nieuws op al onze socials stond de hele tijd onze telefoon zitten verversen.” Zegt Ronald Lentz, mede-eigenaar van vandeStreek Oudegracht. “Aanvankelijk waren we verbaasd over het tempo maar schatte we nog steeds de totale looptijd op een week in.”

De crowdfunding is geopend voor de opening van vandeStreek Oudegracht, een nieuwe foodbar van de Utrechtse brouwerij, in het pand waar vanuit 42 jaar lang La Grotta Utrecht voorzag van Italiaanse specialiteiten.

Meer Nieuws

26-08-2022 Oudegracht

vandeStreek opent crowdfunding voor foodbar aan de Oudegracht