Nederland’s eerste alcoholvrije IPA!

27/03/2017
Nederland’s eerste alcoholvrije IPA!
Met de auto naar een feestje, na het sporten, bij een barbecue of gezellig met vrienden uitgaan. Veel mensen drinken graag alcoholvrij bier (er werd vorig jaar maar liefst 18% meer alcoholvrij bier gedronken), maar het is jammer dat er geen alcoholvrij bier met veel smaak bestaat. Tot nu! Deze week lanceren wij de Playground: Alcoholvrije IPA.Playground-Alcoholvrij-web

Bier zonder alcohol wordt in Nederland alleen door grote pilsbrouwerijen gebrouwen, en om het extra aantrekkelijk te maken wordt er suiker en limonade aan toegevoegd zodat het alcoholvrije Radler genoemd kan worden. Er is nog geen enkele kleine Nederlandse craftbier brouwerij die zich heeft gewaagd aan het brouwen van een alcoholvrij speciaalbier met smaak. Maar het is ons gelukt!

Het is een uitdaging om een modern Alcoholvrij bier te maken mét een dikke hopsmaak, en dat is goed gelukt al zeggen we het zelf.

Ondertussen zijn het drukke tijden bij ons in de brouwerij. We zijn in de afrondende fase van de opbouw en hopen zeer snel de eerste bieren in eigen ketels te kunnen brouwen. Met onze nieuwe brouwerij hebben we onze eigen ultieme speeltuin weten te creëren waar we nóg meer Playground bieren gaan brouwen.

De Alcoholvrije IPA is, zoals alle Playground bieren, in eerste instantie beperkt beschikbaar en wordt bij succes opnieuw gebrouwen.

Meer Nieuws

Playground WIP/WAP 2 Bieren 1 Doos
02-08-2016

Playground WIP/WAP 2 Bieren 1 Doos