Cheers to the Next 10 Years!

15/03/2023
Cheers to the Next 10 Years!

Wij bestaan dit jaar 10 jaar en dat vieren we met een feestweek in de Week van het Nederlandse bier. We organiseren twee klantendagen en sluiten de week af met een bierfestival op zaterdag 13 mei 2023 om ons jubileum te vieren. In de aanloop naar de feestweek lanceren we "Cheers to the next 10 years", een celebration DIPA die verkrijgbaar is in 44cl en 33cl blikken èn op fust.

"We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen 10 jaar en willen dit graag met onze fans vieren", zegt Ronald van de Streek, mede-oprichter van vandeStreek bier. "Onze feestweek is een kans voor ons om onze passie voor bier te delen en om te laten zien waar we als brouwerij voor staan."

Het hoogtepunt van de feestweek is het bierfestival op zaterdag 13 mei. Tijdens het festival stellen we de brouwerij open voor bezoekers en nodigen we bevriende brouwerijen uit die hun eigen bar zullen meenemen.

Sander van de Streek, mede-oprichter van vandeStreek bier, zegt: "We hebben in de afgelopen 10 jaar enorm veel geleerd en we zijn nog lang niet uitgeleerd. Met onze celebration DIPA willen we onze klanten en fans bedanken voor hun steun en laten zien dat we nog lang niet klaar zijn. We kijken uit naar de volgende 10 jaar."

De "Cheers to the next 10 years" celebration DIPA is gebrouwen met Amerikaanse hoppen én Phantasm poeder, een product gemaakt van Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc druivenschillen dat de hopsmaak nog meer naar voren brengt.  Het bier heeft is fruitig en krachtig door de hop, met een alcoholpercentage van 8%. Het bier is verkrijgbaar in 44cl en 33cl blikken en op fust zodat iedereen het bier thuis of in de horeca kan proeven.

"We wilden een speciaal bier brouwen om ons 10-jarig bestaan te vieren en we zijn erg blij met het resultaat", zegt Ronald van de Streek. "We hopen dat onze klanten en fans er net zo van genieten als wij."

 Zorg dat je het bierfestival op 13 mei niet mist en bestel nu je tickets!

>> Bestel tickets

Meer Nieuws

Haze up jouw februari
22-02-2023

Haze up jouw februari