PROEFLOKAAL BROUWERIJ

Nergens smaakt het bier zo goed als bij de bron. Daarom openen we elke week onze speeltuin voor jou! Elke week gaan de 16 taps in ons proeflokaal in Utrecht open! Kom langs en drink voor de echte brewpub-ervaring onze bieren met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn.

Onze bieren van tap  Kijk in de koelkast  Kom eten - check het menu

PROEFLOKAAL

In het proeflokaal hebben we natuurlijk de meest verse vandeStreek bieren die je kan krijgen. De vaste bieren zoals de Playground, Broeders en Hazy Weekend, maar ook bijzondere specials die enkel in het proeflokaal op tap te verkrijgen zijn.

Daarnaast serveren we ook heerlijk eten om zelfs de grootste honger te stillen en wat dacht je van onze bijzondere borrelplanken samengesteld met lokale producten? Kortom alle reden om eens langs te komen!

>> Zie ons volledige up-to-date menu hier.

Wil je jouw verjaardag of bedrijfsuitje in de brouwerij vieren? Mail ons op proeflokaal@vandestreek-bier.nl

 

OPENINGSTIJDEN

We verwelkomen je ieder weekend graag in ons proeflokaal. Wil jij met een groep (>15) of bedrijf langskomen buiten deze tijden? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vrijdag 15:00-00:00
Zaterdag 12:00-00:00
Zondag 12:00-22:00

 

RONDLEIDING

Wat leuk dat je wilt langskomen voor een tour door onze brouwerij! Verken de brouwerij onder begeleiding van één van onze medewerkers en proef aan het einde vier verschillende bieren in het proeflokaal. Via het de pop-up op deze pagina kan je een rondleiding boeken. Laat weten met hoeveel mensen je wanneer wilt langskomen en boek tot uiterlijk vóór 2 dagen voor je komst de rondleiding.

BEDRIJFSUITJE

Op zoek naar een originele locatie voor jullie volgende bedrijfsfeest, teamuitje, afscheid- of afdelingsborrel? We got you! De brouwerij is onze speeltuin en die delen we graag met jullie! Aansluitend aan de brouwerij zit onze Taproom. Waar je op onze taps 16 verschillende bieren vindt, daarnaast hebben wij nog minstens evenveel bieren op fles en blik waardoor er altijd meer dan 30 bieren te proeven zijn.

Wij nemen jullie mee voor een rondleiding in de brouwerij. Lopen het brouwproces stap voor stap door om vervolgens de bieren inclusief borrelhapjes te kunnen proeven in de taproom. Dichter bij de bron kom je niet! Blijf hangen voor het diner en sluit de dag af met een pubquiz en/of DJ, alles is mogelijk!

Wij maken er samen een feestje van!  Neem contact op voor de mogelijkheden.

CONTACTGEGEVENS

vandeStreek Bier
Ontariodreef 43
3565 BC Utrecht

Tel: 030 737 0253

Mail: proeflokaal@vandestreek-bier.nl