PROEFLOKAAL

Nergens smaakt het bier zo goed als bij de bron. Daarom openen we elke week onze speeltuin voor jou! Elke vrijdag en zaterdag gaan de 16 taps in ons proeflokaal in Utrecht open! Kom langs voor een rondleiding door de brouwerij en drink voor de echte brewpub-ervaring onze bieren met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn.

 

Bekijk onze Facebook-pagina voor aankomende events

KEUKEN

In het proeflokaal serveren we vanuit ons kleine keukentje gevulde pita's en borrelplanken samengesteld met lokale producten.

Zie het volledige menu hier.

ALVAST WETEN WAT ER OP TAP ZIT?

Kijk dan op tap.vandestreekbier.nl

 

Wil je jouw verjaardag of bedrijfsuitje in de brouwerij vieren? Mail ons op proeflokaal@vandestreek-bier.nl

RONDLEIDING DOOR DE BROUWERIJ

Elke zaterdag om 14:00 uur geven we een rondleiding in de brouwerij. We nemen je mee op onze brouwvloer en laten het hele brouwproces zien: van het schroten van de mout tot aan onze barrelroom; elk onderdeel wordt uitvoerig behandeld. Na de rondleiding staat er uiteraard een mooie proeverij voor je klaar in het proeflokaal. Boek jouw rondleiding hier direct via onze webshop.

 

 

 

AGENDA

We hebben in het proeflokaal altijd een goed gevulde agenda! Via onze Facebook-pagina zijn de events te vinden!

 

Motel Opgedoekt

In februari en maart spelen onze vrienden van Opgedoekt de laatste zaterdag van de maand een film tussen onze brouwketels; elke editie gekoppeld aan een bier van ons. Scoor hier je tickets voor 29 februari en voor 28 maart!

Pubquiz

Elke tweede vrijdag van de maand kan je met je vrienden meespelen met onze pubquiz, gegeven door Jochem van Upbeatles! Schrijf je team van maximaal 6 personen in via jochem@upbeatles.nl.

 

Openingstijden proeflokaal

Vrijdag 16:00-23:00 ---------- Zaterdag 13:00-23:00