ONS TERRAS GAAT WEER OPEN VANAF DONDERDAG 29 APRIL!

Nergens smaakt het bier zo goed als bij de bron. Daarom openen we elke week onze speeltuin voor jou! Elke vrijdag en zaterdag gaan de 16 taps in ons proeflokaal in Utrecht open! Kom langs en drink voor de echte brewpub-ervaring onze bieren met uitzicht op de ketels waarin ze gebrouwen zijn.

PROEFLOKAAL

In het proeflokaal hebben we natuurlijk de meest verse VandeStreek bieren die je kan krijgen. De vaste bieren zoals de Playground, Broeders en Hazy Weekend, maar ook bijzondere specials die enkel in het proeflokaal op tap te verkrijgen zijn.

Daarnaast serveren we ook heerlijk gevulde pita broodjes om zelfs de grootste honger te stillen en wat dacht je van onze bijzondere borrelplanken samengesteld met lokale producten? Kortom alle reden om eens langs te komen!

>> Zie ons volledige up-to-date menu hier.

Wil je jouw verjaardag of bedrijfsuitje in de brouwerij vieren? Mail ons op proeflokaal@vandestreek-bier.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Met de huidige Coronamaatregelen mogen wij tot uiterlijk 18:00 open blijven. Wanneer er meer versoepeling komt, veranderen onze openingstijden natuurlijk mee. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Donderdag & Vrijdag - 15:00-18:00
Zaterdag & Zondag - 12:00-18:00

RONDLEIDING

Vanwege de geldende regels omtrent het Corona-virus kunnen wij op dit moment helaas geen rondleidingen organiseren door de brouwerij.

CONTACTGEGEVENS

VandeStreek Bier
Ontariodreef 43
3565 BC Utrecht

Tel: 030 737 0253

Mail: proeflokaal@vandestreek-bier.nl