Welkom bij Hajé Restaurants! We zijn super blij dat je meer wilt weten over de Amerikaanse hoppen die we gebruiken in ons vandeStreek bier. Hier is alles wat je moet weten, terwijl je geniet van dat heerlijke glas bier voor je.

Amerikaanse Hoppen

We halen onze Amerikaanse hoppen uit het prachtige Yakima Valley in de Verenigde Staten. Deze hoppen brengen een explosie van smaken en geuren met zich mee die je bierervaring naar een hoger niveau tillen. Denk aan fruitige en citrusachtige aroma's, kruidige en bloemige tonen, en een verrukkelijke balans tussen zoet en bitter. Het is alsof je een smaakvolle ontdekkingsreis maakt met elke slok!

Om ervoor te zorgen dat we alleen de allerbeste hop krijgen, werken we samen met Yakima Chief Hops (YCH). Zij zijn een boerencollectief gevestigd in Yakima Valley en hebben een geweldige reputatie in de hopwereld. Samen met lokale hopboeren zorgen ze ervoor dat we altijd hop van topkwaliteit en versheid kunnen gebruiken in onze bieren. Zo weten we zeker dat we jou de beste smaakervaring kunnen bieden.

DRIE REDENEN

Waarom gebruiken we eigenlijk Amerikaanse hoppen? Nou, we hebben daar drie goede redenen voor.

Aroma en smaak

De Amerikaanse hoppen voegen unieke aroma's en smaken toe aan ons bier. Het is als een feest voor je smaakpapillen, met fruitige explosies, frisse citrusnoten en subtiele kruidige nuances. Het maakt onze bieren gewoon onweerstaanbaar lekker.

bitterheid en balans

Naast het geweldige aroma en de smaak, dragen Amerikaanse hoppen ook bij aan de bitterheid van het bier. Ze zorgen voor die perfecte balans tussen zoetheid en bitterheid, waardoor elke slok een genot is voor je smaakzintuigen.

innovatie en creativiteit

Amerikaanse hoppen bieden brouwers een eindeloze variatie aan smaakprofielen om mee te spelen. We kunnen experimenteren en nieuwe combinaties creëren, waardoor we steeds weer verrassende en unieke bieren kunnen aanbieden. Het houdt ons creatief en zorgt ervoor dat je altijd iets nieuws kunt ontdekken bij Hajé restaurants.

PROOST EN GENIET

Dus ga lekker zitten, ontspan en geniet van je glas vandeStreek bier, boordevol heerlijke Amerikaanse hoppen. Proost op een geweldige bierervaring bij Hajé!