VANDESTREEK BIER BAR OP DE OUDEGRACHT

Eind dit jaar openen we een tweede horecalocatie in Utrecht. Voor dit nieuwe proeflokaal aan de Oudegracht organiseerden we vrijdag 26 augustus een crowdfunding campagne voor €125.000 die binnen 12 uur helemaal vol zat! Dit ging niet alleen voor ons mega snel, maar ook voor een groot aantal van jullie die willen helpen met het realiseren van deze nieuwe bar. We zijn ontzettend dankbaar voor deze steun en om iedereen een kans te geven mee te helpen, openen we een voorverkoop!

Help mee en wordt onderdeel van vandeStreek Oudegracht! Via deze voorverkoop kan jij ons steunen door alvast bartegoed te kopen voor in het nieuwe proeflokaal.  Investeer in de bar door 50, 100, 150 of 250 bartegoed te kopen en dan zien we je snel in de nieuwe horecalocatie!


Voordelen voor iedere crowdfunder:

  • Blijf als eerste op de hoogte van vandeStreek Oudegracht via de exclusieve crowdfunder mailing!
  • Uitnodiging voor de openingsborrel!

Extra voordelen:

€50: In de nieuwe bar aan de Oudegracht heb jij alvast €50 bartegoed om uit te geven aan bier!

€100: In de nieuwe bar aan de Oudegracht heb jij alvast €100 bartegoed om uit te geven aan bier én je krijgt je eigen vandeStreek Oudegracht bierglas!

€150: In de nieuwe bar aan de Oudegracht heb jij alvast €150 bartegoed om uit te geven aan bier en je eerste borrelplank is gratis!

€250: In de nieuwe bar aan de Oudegracht heb jij alvast €250 bartegoed om uit te geven aan bier én we leiden jou en je vrienden (maximaal 4 personen) gratis rond door de brouwerij!

KOK/KEUKENHULP GEZOCHT

Ben jij onze nieuwe kok of keukenhulp en op zoek naar een écht vette uitdaging, waarin je samen met het team mooie en lekkere gerechten gaat neerzetten? De kaart wordt ingevuld door een concept met gerechten met een uitstraling die bij brouwerij past en goed combineren met de bieren van vandeStreek zelf. Denk hierbij aan food-pairing met bieren, maar ook het koken met bieren in de gerechten. In de keuken van ons pand ga jij aan de slag om onze gasten blij te maken met lekker en verrassend eten bij de bieren die we tappen!

BEDIENINGSMEDEWERKER (PART-TIME/FULL-TIME)

Ben jij op zoek naar een unieke horeca uitdaging en wil je meer leren over de beste craft bieren in een jong en ambitieus team? Kom dan bij ons werken als bedieningsmedewerker en verblijdt de gasten met jouw stralende gastvrijheid en weergaloze bierkennis, die wij jou uiteraard helpen te ontwikkelen! Serveer de lekkerste bieren met de mooiste bijpassende gerechten en maak van de avond van onze gasten er één om niet snel te vergeten.