Een dag om niet te vergeten!

15/05/2023
Een dag om niet te vergeten!

Afgelopen zaterdag vierden we samen met bijna 900 mensen ons 10-jarig bestaan. Onze brouwerij werd omgetoverd tot een festivalterrein waar feestvierders zowel binnen als buiten genoten van heerlijke bieren, lekker eten en muziek. Als kers op de verjaardagstaart werden we ook nog eens getrakteerd op het mooiste weer dat we dit jaar hebben gehad wat voor een fantastische sfeer zorgde! 

Op de feestdag knalden niet alleen onze taps open, maar ook gastbrouwerijen Kees, Muifel, White Dog, Bronckhorster en Baxbier hadden hun mooiste bieren meegenomen. Eten kwam uit de foodtruck van Vuurproeven, die alle honger stilden met heerlijke gerechten van de meegebrachte hout-gestookte grill. 

Wij brouwden voor de gelegenheid uiteraard ook een nieuw bier: de Cheers to the Next 10 Years - een stevige Celebration DIPA met maar liefst 6 hoppen en het fonkelnieuwe Phantasm poeder wat nóg meer smaak uit de hop haalt. Alsof het allemaal nog niet feestelijk genoeg was, werd het bier ook nog eens onderscheiden met een bronzen medaille tijdens de Dutch Beer Challenge 2023 vorige week!

Al met al een geweldige feestdag waar we ontzettend van hebben genoten samen met jullie. Tijd om bij te komen is er niet, want er is leven in de brouwerij! Heb jij bijvoorbeeld al een hopplantje in jouw tuin staan die je gratis krijgt bij iedere bestelling in onze webshop?

Proost op de volgende 10 jaar!

More News

vandeStreek bier wint twee medailles tijdens de Dutch Beer Challenge
11-05-2023

vandeStreek bier wint twee medailles tijdens de Dutch Beer Challenge