VANDESTREEK BIER EN HET NEDERLANDS FILM FESTIVAL

Dit jaar brouwt vandeStreek bier wederom het officiële bier voor het Nederlands Film Festival: een heerlijk doordrinkbaar goudblond bier. Het blikje is natuurlijk niet compleet zonder een etiket. Ben jij de artiest die het artwork voor het NFF bier van 2024 ontwerpt?

Het artwork zal worden gebruikt door vandeStreek bier en het Nederlands Film Festival op de etiketten van de blikjes, maar ook voor andere artikelen zoals bierviltjes, posters, tapruiters, etc. Samengevat allemaal materiaal om tijdens en rondom het festival het bier in de stad te promoten. Dat bekent dat er meer dan 30 Utrechtse cafés zijn waar jouw
ontwerp zal stralen!

What's in it for you?

Als jouw ontwerp wordt uitgekozen, blijf jij uiteraard niet met lege handen staan. Er is een vergoeding beschikbaar van €500,- ex BTW voor het gekozen artwork. Daarnaast zal jouw naam op het etiket komen te staan en je werk wordt met naam en toenaam uitgelicht op onze social media kanalen.

Ook maken wij een korte video over het bier met daarin een rol voor jou en het artwork die online én tijdens de Utrecht avond op het festival zal worden getoond. Als kers op de taart mag je ook met een +1 naar een première naar keuze van het Nederlands Film Festival!

Pitch ons je ontwerp

Enthousiast geworden? Pitch ons dan je idee! De pitch is vrijblijvend en staat geen vergoeding tegenover - we verwachten ook geen volledig uitgewerkte ideeën, maar geef ons een schets en uitleg waarin we een goed beeld van je idee krijgen. Stuur ook je portfolio mee en vertel iets over jezelf, zodat wij een goed beeld krijgen van jou en je stijl.

Laat je creativiteit de vrije loop, maar belangrijk is wel dat het (Gouden) Kalf de hoofdrol heeft in je ontwerp. Houdt er rekening mee dat het formaat van het artwork is 157x82mm (plus 3mm bleed) - een 33cl blikje is eenmaal niet zo groot.

De deadline voor de pitch is 31 maart 2024. Mail je pitch naar kalf@vandestreek-bier.nl ter attentie van Jan Willem en wie weet staat jouw artwork in september op de blikjes!