VANDESTREEK BIER SUMMER SCHOOL

De zomer is gestart en daarmee ook de vandeStreek bier Summer School! De hele zomer lang kan je bij ons terecht om alles en meer over bier te leren. Een online biercursus waar je een oorkonde kan verdienen, interessante artikelen over de verschillende aspecten van bier, leuke evenementen in ons proeflokaal om je bierkennis te vergroten, een uniek vandeStreek bier vakantieboek bij alle webshopbestellingen deze zomer, vier prachtige nieuwe specials om de zomer goed te vieren en als afsluiter het Hazy Weekender festival. De zomer wordt een top zomer!

GEEF JE OP VOOR DE BIERCURSUS

Vul hieronder je e-mailadres in en geef je op voor de online biercursus. Je krijgt dan binnen een paar minuten een mail van ons met de link naar de cursus. Komt de mail niet binnen? Vergeet dan niet even je spamfolder te checken.

VAKANTIEBOEK

Deze zomer ga je écht lekker op vakantie met het unieke vandeStreek bier vakantieboek! Boordevol leuke artikelen, puzzels en zelfs een kleurplaat. Ideaal om te lezen in je luie tuinstoel of op je handdoek op het strand natuurlijk. Waar je ook je vakantie gaat vieren, vergeet niet goed te hydrateren. Daar helpen we je natuurlijk graag bij! Bestel in onze webshop en je krijgt er van ons gratis het vandeStreek bier vakantieboek bij om van te genieten.

Pak ook de prijsvraag mee in het boek en maak kans op weekend tickets voor het Hazy Weekender festival in september!

HAZY WEEKENDER FESTIVAL

Op zaterdag 4 september gaan we los tijdens Hazy Weekender, het allereerste vandeStreek bier festival! Naast de tofste bieren en het lekkerste eten zal er live muziek, theater en nog veel meer te zien en te doen zijn. Denk aan een cursus biercocktails maken, optredens van onder anderen EUT, The Vices en Hendrik Jan Bökkers, een ZIMIHC Outdoor Stage met singer/songwriters en ga zo maar door. Dat alles zal niet alleen plaatsvinden in en rondom ons proeflokaal, maar we bouwen ook een festivalterrein op bij Fort aan de Klop! Zo hebben we meer ruimte voor optredens, gekkigheid en bier dan ooit te voren. Je kunt het allemaal beleven tijdens onze Hazy Weekender.