TERUG

Playground IPA opnieuw de allerbeste non alcoholic IPA

22 november 2021

vandeStreek bier is weer in de prijzen gevallen tijdens de Brussels Beer Challenge en neemt dit jaar maar liefst drie medaillies mee naar Utrecht, waaronder de gouden medaille voor de Playground IPA!

Het bier liet de concurrentie voor de tweede keer achter zich in de categorie ‘Alcohol-Free/Low IPA’ en werd uitgeroepen tot beste non alcoholic IPA (<0,5% alcohol) in de gerenommeerde Belgische bierwedstrijd. In 2018 was het bij de introductie van de Playground IPA namelijk ook al raak in Brussel en eerder dit jaar won het bier een gouden medaille op de Dutch Beer Challenge.

Naast het gouden eremetaal voor de Playground IPA won de Utrechtse brouwer nog twee prijzen. Een bronzen medaille werd uitgeraakt voor de Grapefruit IPA, een non alcoholic fruit IPA, in de categorie ‘Alcohol-Free/Low’ en ook de Bourbon Barrel Aged Barley Wine won een bronzen plak in de categorie ‘Barley Wine’.

Met drie medailles op zak is vandeStreek bier één van de grote Nederlandse winnaars van de Brussels Beer Challenge 2021.

>> Bestel de prijswinnende Playground IPA in de webshop >>