TERUG

Overheid, doe zelf Dranquilo!

5 februari 2021

Onze overheid heeft weer een nieuwe campagne bedacht om ons brave burgers te helpen tegen de groepsdruk van het gezellige avondje drinken. Niet omdat je de BOB bent, dit keer. Gewoon omdat je ook wel eens niet iets alcoholisch wil drinken. Dat snapten wij allang. Maak je dus niet zo druk overheid, doe zelf maar Dranquilo. Spelen wij gewoon verder in onze Playground.

Natuurlijk wil je na de feestdagen even wat minderen. Of als je aan het blokken bent. Of als je doordeweeks helder wil zijn als je met je kids bent, na het sporten, voor het rijden of gewoon omdat het tegenwoordig zo lekker is.

Even een stapje terug dus – Dranquilo. Maar dat wil niet zeggen dat we niet hoeven te genieten, nee wat ons betreft ga je nóg meer smaak in je mond krijgen als je de rem op je alcohol gebruik zet. Even een maandje ‘dry’? Zeker. Maar dan wel Delicious dry! Met onze Playground uiteraard, en ook in een nieuwe smaak: de Grapefruit Non Alcoholic IPA. Met de Fruitmachine en Fun House, de Non Alcoholic NEIPA. Als dat geen feestje wordt?!

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor de laatste inspiratie. Voor recepten voor lekkere food pairings, voor recepten van mocktails (juist, non-alcoholic cocktails) en andere fijne delicious dry dingen.

Daar komen ze niet op bij de rijksoverheid. Dranquilo? Delicious Dry in de Playground!