CRAFT BIER. LIVE MUZIEK. FESTIVAL.

Op zaterdag 4 september gaan we los tijdens Hazy Weekender, het allereerste vandeStreek bier festival! Naast de tofste bieren en het lekkerste eten zal er live muziek, theater en nog veel meer te zien en te doen zijn. Denk aan een cursus biercocktails maken, optredens van onder anderen EUT, The Vices en Hendrik Jan Bökkers, een ZIMIHC Outdoor Stage met singer/songwriters en ga zo maar door. Dat alles zal niet alleen plaatsvinden in en rondom ons proeflokaal, maar we bouwen ook een festivalterrein op bij Fort aan de Klop! Zo hebben we meer ruimte voor optredens, gekkigheid en bier dan ooit te voren. Je kunt het allemaal beleven tijdens onze Hazy Weekender.

VIER JOUW HAZY WEEKEND

Om iedereen een fantastisch Hazy Weekend te bezorgen, hebben we het festival opgedeeld in een aantal delen. Op vrijdagavond vieren we de pre-party van de Hazy Weekender op het terrein bij Fort aan de Klop. Hier kan je genieten van een voorproefje van alle toffe bieren die we op de Hazy Weekender zullen aanbieden. Daarnaast zal er een entertainment programma worden verzorgd, met o.a. het fantastische DJ-duo Manic No Learn!

Zaterdag is de grote feestdag! We pakken groots uit bij Fort aan de Klop. Geniet van goeie bieren en heerlijk eten, vele artiesten zoals EUT, The Vices en Hendrik Jan Bökkers, lokaal verzorgd theater en nog veel meer moois. De zaterdag is opgedeeld in twee delen: een middag-deel en een avond-deel. ’s Middags is er ruimte voor genieten in de zon met veelal akoestische muziek om lekker bij in het gras te gaan zitten. ’s Avonds barst het feest los op de dansvloer en zullen de verschillende bands en dj’s er voor zorgen dat je niet stil hoeft te blijven zitten. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om voor beide delen een ticket te kopen en de hele dag te komen genieten!

Voor bezoekers die helemaal op willen gaan in de Haze, hebben we het weekendticket. Hierbij zit het volgende inbegrepen: twee overnachtingen voor twee personen in een vooropgezette Kartent inclusief matjes. Daarnaast krijg je met het weekendticket twee ontbijtjes voor twee personen: 1x voor de tent en 1x bij de brouwerij, 10 consumpties per persoon, één Hazy Weekender shirt per persoon en uiteraard toegang tot alle drie de dagdelen!

PRE-PARTY (VRIJDAG)

€15,00 (p.p.)

Toegang tot de pre-party op vrijdagavond op het festivalterrein!

DAGDEEL TICKET (ZATERDAG)

€28,50 (p.p.)

Toegang tot één van de twee dagdelen (middag of avond) op de zaterdag.

WEEKEND TICKET INCL. CAMPING

€189,00 (Twee personen)

Toegang tot de gehele Hazy Weekender inclusief overnachtingen! Ticket is voor twee personen.

We vieren feest op twee verschillende locaties, namelijk Fort aan de Klop en het vandeStreek Bier Proeflokaal. Op het terrein van Fort aan de Klop vind je het grootste feest en de camping. Hier worden twee podia opgebouwd waar je de hoofdacts van het festival vindt en staan er onder andere verschillende bars klaar om jouw glas gevuld te houden. Bij het proeflokaal kan je terecht op zaterdag om voor of na je festivaldag nog te genieten van gezelligheid, goed bier en een aantal live artiesten. Voor toegang tot het terrein van Fort aan de Klop dien je in het bezit te zijn van een ticket. Voor toegang tot het proeflokaal hoef je slechts goedgezind te zijn!

FORT AAN DE KLOP

In het Noorden van Utrecht vind je Fort aan de Klop. Een prachtige locatie op een eilandje midden in de natuur. Het fort maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is in september het decor van de allereerste Hazy Weekender. Een unieke plek waar twee podia worden opgebouwd, verschillende bierbars, voor iedere honger iets te eten en eindeloos veel meer om jou een Hazy Weekend te bezorgen!

VANDESTREEK PROEFLOKAAL

Het proeflokaal van vandeStreek bier is het hele weekend geopend om te komen genieten van goed bier, goed eten en goeie live muziek. De toegang is helemaal gratis en er is ruimte zolang er ruimte is. Heb je een ticket voor één van de dagdelen op Fort aan de Klop? Kom dan gezellig voordat je gaat of nadat je bent geweest langs ons proeflokaal!

IK WIL DOLGRAAG NOG IETS ANDERS WETEN...

Wat?! Een Hazy Weekender?! Begrijpelijk wanneer je nog veel meer vragen hebt, dus we hebben alvast een aantal logische vragen aan onszelf gesteld en daar antwoord op gegeven! Is jouw vraag echter nog niet beantwoord? Stuur dan even een mail naar info@vandestreek-bier.nl en dan geven wij je zo snel mogelijk een antwoord.

Er zijn tickets beschikbaar voor de twee dagdelen op zaterdag en de pre-party op vrijdagavond bij Fort aan de Klop. Ons Proeflokaal is het hele weekend vrij toegankelijk. Wil je het hele weekend genieten van alles dat we te bieden hebben? Kijk dan eens naar het Full Hazer Arrangement! Tickets zijn te koop via onderstaande link.

Er zijn tickets te koop voor de volgende dagdelen:
Vrijdag - 15:00 - 23:00 (€15,00 - per persoon)
Zaterdag - 12:30 - 17:30 (€28,50 - per persoon)
Zaterdag - 18:00 - 23:00 (€28,50 - per persoon)
Weekend ticket - Hele weekend (€189,00 - twee personen)

Het proeflokaal is elke festival-avond tot 01:00 geopend!

  • Drink eerst je bier op voordat je naar de andere locatie wandelt. Het is namelijk niet toegestaan met een vol glas over straat te gaan. Dit wordt gezien als openbaar dronkenschap en kan een boete tot gevolg hebben.
  • Wees lief voor onze medewerkers en andere bezoekers. Dit betekent geen drugs, geen eigen meegebrachte dranken en etenswaren en geen geweld. Mochten bezoekers ongepast of geweldadig gedrag vertonen dan zijn wij genoodzaakt de politie in te schakelen.
  • Wij schenken uiteraard alleen alcohol aan bezoekers van 18 jaar of ouder. Mochten we twijfelen over je leeftijd, dan kan het zijn dat we je vragen om je te identifiseren. Neem dus een ID-kaart of rijbewijs mee.

Ja, aangezien het hier voornamelijk om een bierfestival gaat moet iedere bezoeker boven de 18 jaar zijn. Het kan dus zijn dat om je ID-kaart wordt gevraagd, dus vergeet niet om deze mee te nemen!

Het adres van het Fort aan de Klop terrein is 1e Polderweg 4 in Utrecht. Het proeflokaal vind je op de Ontariodreef 43 in Utrecht, een paar honderd meter verderop. Met de fiets of met het OV is Fort aan de Klop het makkelijkst te bereiken en hetzelfde geldt voor het proeflokaal.

Het is niet mogelijk om bij Fort aan de Klop te komen met je auto. Dit is namelijk een auto vrije zone. Bij het vandeStreek Proeflokaal is gratis parkeergelegenheid.

Van het proeflokaal naar Fort aan de Klop (en andersom) kan je het beste wandelen of fietsen. Het ligt op slechts 15 minuten wandelen van elkaar verwijderd. Belangrijk wanneer je je verplaatst van de ene locatie naar de andere is dat je je bier hebt leeggedronken, want deze mag onderweg niet worden meegnomen.

Gewoon met PIN. We zullen voor dit festival geen gebruik maken van munten en contante betalingen zullen ook niet mogelijk zijn.

Nee, dat is niet nodig. We kunnen je ticket gewoon scannen vanaf je telefoon.

Wanneer je een weekend ticket hebt gekocht en je het hele weekend ook blijft overnachten houden we een oogje in het zeil. Er zal een campingmanager zijn die onder andere het in- en uit-checken regelt, jullie ontbijtjes verzorgt en zorgt dat jullie spullen op de juiste plek aankomen. Voor echt waardevolle spullen, zoals telefoons, portemonnees en je gloednieuwe vandeStreek Hazy Weekender shirt hebben we lockers. Er zal één locker per tent beschikbaar zijn, waar ook een oplaadpunt in aanwezig is.

Mochten we, om welke reden dan ook, moeten besluiten het festival af te gelasten, dan krijgen alle weekend tickets het volledige bedrag van hun gekochte tickets teruggestort.

Graag zelfs! Tag ons er ook vooral in of gebruik één van onze hashtags #vandestreekbier #hazyweekender of tag ons op Instagram op @vandestreekbier

Bij het vandeStreek Proeflokaal zullen er voornamelijk (vegan) burgers. Daarnaast zal de foodtruck van Proeflokaal Overvecht aanwezig zijn. Hier kun je kennis maken met gerechten uit alle verschillende culturen, gemaakt door koks die nu in Overvecht wonen. Bij Fort aan de Klop is het normale menu te verkrijgen. Neem plaats op het terras en scan de QR-code op je tafel.

Het is niet toegestaan om zelf-meegebrachte dranken of etenswaren te nuttigen tijdens het festival.

Zeker! We zullen op beide locaties ook verscheidene frisdranken en wijnen aanbieden. Liever wel bier, maar geen alcohol? Dat kan natuurlijk ook! We zullen op beide locaties onze alcoholarme bieren aanbieden.

PRE-PARTY (VRIJDAG)

€15,00

DAGDEEL TICKET (ZATERDAG)

€28,50

WEEKEND TICKET

€189,00