TERUG

Ga mee op de Utrecht Tap Tour

7 juli 2020

Samen met de 5 andere Utrechtse brouwerijen organiseren wij op zondag 19 juli de Utrecht Tap Tour. Tijdens dit bierfestival ga jij met een touringcar langs drie Utrechtse brouwerijen waar je de hele dag kan genieten van Utrechts bier.

Tijdens bierfestivals loop je normaal gesproken langs de standjes van verschillende brouwerijen om hun bieren te proeven. Omdat deze festivals door corona niet doorgaan dit jaar, willen we je met de Utrecht Tap Tour op een veilige en verantwoorde manier toch dit bierfestivalgevoel geven.

We organiseren deze dag met Eleven Brewery, Oproer, Brouwerij Maximus, Brouwerij De Leckere en De Kromme Haring. Bij het aanschaffen van een ticket bepaal jijzelf bij welke van de zes brouwerijen je begint. Na het bezoeken van twee andere locaties, word je aan het eind van de dag weer netjes naar jouw startlocatie teruggebracht. Er zijn twee verschillende routes: Route 1 brengt je langs De Leckere, vandeStreek en Oproer; route 2 bestaat uit bezoeken aan Eleven, Maximus en De Kromme Haring. Om niks te missen zullen op een route ook bieren van de brouwerijen van de andere route beschikbaar zijn.

Tickets bestel je hier!

Meer info vind je op het Facebook-event.