TERUG

Bier is kunst – jouw kunst?

1 november 2013

“Het mixen van de juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten tot er een smakelijk bier uit ontstaat, is in onze ogen een vorm van kunst.”

Rond het statement “bier is kunst” gaan wij het komende jaar een serie bieren brouwen. Deze bieren zullen in de betere bierspeciaalzaken worden verkocht. 

Wat is het idee?Christian Nyampeta
Begin 2014 lanceren we de vandeStreek bier Hop Art serie met de presentatie van ‘Hop Art #1’. Hop Art #1 is geïnspireerd op onze samenwerking met Casco en Christian Nyampeta, voor het project ‘How to live together’. Christian heeft dan ook het etiket voor dit bier onder handen genomen en zijn typische stijl eraan toegevoegd.

Wat verwachten wij van jou?
Ben jij een kunstenaar, grafisch ontwerper, fotograaf of kan je gewoon leuk tekenen – stuur dan jouw kunstwerk, een foto ervan óf een grafisch ontwerp / concept – welke wij op ons etiket of als etiket
kunnen gebruiken.

Wat krijg je ervoor terug?
Wanneer wij jouw idee gebruiken in een Hop Art etiket, dan is dat promotie voor jouw kunstproject.  Dat betekent: 1.500 – 3.000 bierflesjes met jouw naam erop, en een verwijzing naar jouw werk. En natuurlijk krijg je een doos van je eigen bier van ons, om van te genieten!

Waar moet je op letten?
Alle bieren die we gaan brouwen in de Hop Art serie komen in de winkel te staan, misschien dus wel met jouw design. In een winkel moet een etiket het schap uit knallen – dat is waar we voor gaan!

De Hop Art serie is een bier van vandeStreek bier en dus moet er ook (enigzins) binnen de huisstijl van ons merk worden gewerkt.

Vet, Ik ga gelijk aan de slag, waar kan ik het heen sturen?
Stuur jouw design idee, tekening, foto of concept naar info@vandestreek-bier.nl vóór 1 December 2013 om kans te maken dat jouw kunst in 2014 in de winkel staat!

Open files
Zoals hierboven aangegeven verwachten we niet dat iedereen een volledig uitgewerkt etiket aanlevert; een beeld, een idee of een schets is voldoende. Mocht je los willen gaan op ons ontwerp, download dan hier een open file van ons etiket.

 

Bestel hier alvast een doosje van de eerste editie ‘Hop Art #1’: