Bezorging

vandeStreek bier biedt verschillende mogelijkheden aan voor de bezorging van bestellingen.

 

Afhalen

Je kan je bestelling afhalen bij vandeStreek bier. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en kiest voor afhalen, krijg je van ons een mailtje wanneer je bestelling klaar staat. Afhalen kan dan op de Ontariodreef 31 in Utrecht op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:30. Op feestdagen zijn wij gesloten en kan je dus niet komen afhalen.

 

Verzenden via Budbee

We bieden de mogelijkheid aan om bestellingen in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, te verzenden via Budbee, de groenste bezorger van Europa. Deze verzending kost €6,00 en gebeurt onder de voorwaarden van Budbee. De levering vindt plaats doordeweeks in de avond tussen 17:00 en 20:00 én zaterdag tussen 14:00 en 19:00. De bestelling dient in ontvangst te worden genomen door iemand van 18 jaar of ouder. Bestellingen van meer dan €35,00 worden gratis via Budbee verzonden in Nederland.

 

Verzenden via DPD

Ook bieden we de mogelijkheid aan om bestellingen te laten bezorgen door DPD. Deze verzending kost €7,00 en gebeurt onder de voorwaarden van DPD. De levering vindt plaats doordeweeks tussen 08:00 en 18:00. De bestelling dient in ontvangst te worden genomen door iemand van 18 jaar of ouder.

 

Levertijden

We streven er naar om bestellingen die worden geplaatst vóór 14:00 ’s middags de werkdag erna te verzenden.

 


 

Retourbeleid

Producten kunnen zonder opgaaf van reden retour worden gezonden binnen 14 dagen na bestelling. De retourzending gebeurt op eigen risico en de kosten hiervoor zijn voor de consument. Producten die retour worden gezonden dienen ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd te zijn. Bieren dienen uiteraard ongeopend en onbeschadigd te zijn.

 

Schade aan de bestelling

vandeStreek bier is niet aansprakelijk voor schade aan de bestelling tijdens het bezorgen. We helpen je natuurlijk graag mee om tot een oplossing te komen wanneer je producten beschadigd binnen komen. Neem contact op met ons via telefoon (030 737 1255) of e-mail (info@vandestreek-bier.nl) en geef ons je bestelnummer en zoveel mogelijk informatie over de schade – het liefst inclusief een foto.

 

Incomplete bestelling

Het kan natuurlijk voorkomen dat je bestelling incompleet is en er producten missen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon (030 737 1255) of e-mail (info@vandestreek-bier.nl). Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.