Wat is er mooier dan ‘tijd’ een ingrediënt noemen? Het hele jaar door rijpen we bier op houten vaten in onze brouwerij en proeflokaal. Beentjes omhoog, begeleidende snack er bij en genieten maar. Deze barrel aged bieren komen onregelmatig uit en variëren van barley wine tot stout of tripel. Deze bieren hebben altijd een flinke smaak overgenomen uit het houten vat. 

Quadrupel 4-Barrel Blend

Een quadrupel gerijpt op maar liefst vier verschillende soorten vaten en geblend tot een bier waarin je nieuwe smaken proeft met elke slok die je neemt!


Vaten: Rode wijn (Château les Gravières), whisky (Glenlossie, Cameronbridge), peated whisky (Coal Ila, Ledaig), bourbon (Jim Beam)
Alcoholpercentage: 10%
Inhoud: 33 CL

Bourbon Barrel Aged Barley Wine 2022

De derde editie van onze prijswinnende Bourbon Barrel Aged Barley Wine! Geniet van de rijke smaken van de barley wine gecombineerd met de zachte tonen uit de vaten.


Vaten: Heaven Hill Bourbon
Alcoholpercentage: 10,5%
Inhoud: 33 CL

Bourbon Barrel Aged Barley Wine 2021

De 2021 editie van de prijswinnende Bourbon Barrel Aged Barley Wine uit 2020. Deze keer zijn we direct naar de kern gegaan om je deze barley wine te brengen. Geniet van de rijke smaak!


Vaten: Buffalo Trace
Alcoholpercentage: 10,5%
Inhoud: 33 CL

Barrelstar Galactica

Na de Barrel Hazard en de Barrel Wave stijgen we op en gaan we de ruimte in! Deze imperial stout is gerijpt op bourbon vaten en klaar om je naar een ander universum mee te nemen.


Vaten: Weller Wheated Bourbon (Buffalo Trace)
Alcoholpercentage: 13,7%
Inhoud: 33 CL

Barrelbock

Om de herfst helemaal bij te lurven te grijpen, besloten we om een deel van de Blackbock te rijpen op drie verschillende whisky en bourbon vaten. De Barrelbock is een blend van het bier uit deze vaten van Deanston, Glen Elgin en Weller Wheat Bourbon (Buffalo Trace). Het bier krijgt hierdoor een bijzonder karakter mee met tonen van vanille en eikenhout.


Vaten: Deanston, Glen Elgin, Buffalo Trace
Alcoholpercentage: 6,3%
Inhoud: 33 CL

Islay Barrel Aged Weizen Doppelbock

Een weizen doppelbock gerijpt in zwaar geturfde (rokerige whisky) eikenhouten vaten. Een spannende combinatie vol met rook!


Vaten: Laphroaig, Staoisha
Alcoholpercentage: 10%
Inhoud: 33 CL

Barrel Wave

Voor de durfals die graag zichzelf in de diepte van grote smaken storten. Geniet van deze Imperial Stout gerijpt op bourbon en whisky vaten.


Vaten: Heaven Hill, Bowmore
Alcoholpercentage: 12,6%
Inhoud: 33 CL

3565BC Barrel Blend

Deze Barrel Blend bestaat uit een grote variëteit aan vaten die tot wel 3 jaar hebben gerijpt. Dit zorgt voor een gebalanceerde barrelsmaak met zowel rokerige als zoete toetsen. De heerlijke gebrande mouten zorgen voor een volle chocoladesmaak in de afdronk. Gerijpt in Overvecht, op postcode 3565BC.


Vaten: Blend
Alcoholpercentage: 10,5%
Inhoud: 33 CL